Välj en sida

Kick off-dagarna går mot sitt slut och det blev inte så kickoffigt som jag hade sett framför mig. Idag skulle jag t.ex varit på spa men av olika orsaker blev det inte så och antagligen behöver jag en halvdag på spa mer sent på hösten då axlarna är tröttare än de är nu. Däremot har jag ätit bulle till kaffet och jag har inspirationsläst texter. Men i övrigt har jag kört igång arbetet i största allmänhet. Känt mig fram, kört på, tänkt och funderat. Kommit igång helt enkelt. Faktum är att ett problem på kickoffs är att jag helst bara vill börja jobba i stället för att sitta på diverse möten och delta i program som jag själv inte riktigt kan hitta anledningen till. Det brukar kännas lika långsökt som inspirerande för mig. När jag är min egen chef slipper jag knäcka koden, i alla fall på den punkten.

Som bästa dricker jag en öl medan eftermiddagssolen gassar mot mitt skrivbord. Då jag besökt reklambranschens kontor har jag sett att de har kylskåpen fulla med öl, som kan få hänga med ut i kontorslandskapen för att inmundigas sista arbetstimmarna . I skolvärlden får vi absolut inte, under några som helst omständigheter, syssla med dylika ting. Det är ju fullständigt rimligt att vi inte får sippa alkohol på arbetsrummet medan våra elever hänger i korridorerna utanför men när jag nu sitter här med min öl känner jag mig ändock lite extra fri och glad. Det får jag lov att erkänna.

Om en och en halv timme ska jag möta upp min syster och äta middag på Tak. Det är en lyx jag sällan unnar mig och en ypperlig avrundning på min så kallade kick off. Sen ska vi glida vidare mot Mälarpavilongen på Pridefest med vår bror m.fl. Det är Pride för hela slanten i Stockholm nu och det känns fint men jag kan inte låta bli att störa mig på att företag etc går all in nu för att sen varje år gå tillbaka i heteronormativa takter igen. Det blir otroligt tydligt dock hur hetero allt är i vanliga fall.

Fy fasen vad det för övrigt kändes segt och trassligt att få det här lilla blogginlägget skrivet. Men bloggen är nu min vän och kollega där jag planerar dela med mig av diverse tankar som jag annars skulle delat med mina kära kollegor på en av våra mikropauser. Så! Trevlig helg, som vi säger.

Nyare inlägg
Äldre inlägg