Välj en sida

Det börjar så småningom komma lite folk hit till den här bloggen. Det är bra! Nästa steg är att ni skriver hur ni ser på saker och ting som jag skriver om. Den här boken kommer bli så mycket bättre om jag får ta del av andras analyser. Jag är bortskämd med att få ta del av andras tankar, analyser och åsikter efter tre år som lärare i religion och svenska/modda. Nu när jag inte får tvinga kids att hålla presentationer eller lämna in texter till mig klurar jag på hur jag ska få er att göra det. Visst är det trist med de där ständiga texthögarna som en lärare konstant bär runt på men bara man konstruerar intressanta uppgifter är behållningen den att eleverna ger en så många olika perspektiv på en och samma sak.

Nu bjuder jag er på ett utdrag ur ett mejl till en bästa vän. Det är det här med finskan.

Alltså varför känns det så sjukt pinsamt att prata finska?! Eller jag vet ju varför men åh vad det irriterar mig. Jag kan faktiskt ganska mycket finska med tanke på hur jävla lite finska jag snackat i mitt liv. I förrgår på S-market frågade tjejen i kassan om jag har S-kort och jag sa ”ei mutta minä haluan” och sen blev ju typ röd i ansiktet efteråt för att JAG PÅ RIKTIGT SA NÅT PÅ FINSKA I EN RIKTIG SITUATION.

nä, nu ska jag göra mig redo för arbetsdagen. kraam

Ursäkta språket. Det var en man som besökte min blogg för ett år sen men han tyckte inte om den pga för många svordomar.

Det ska bli slut på rumban med Röda Bönor. Vad gjorde kvinnorna när männen skrev historia? Vad gjorde kvinnorna när männen drog ut i strid? Vad gjorde kvinnorna när männen skrev världslitteratur? Vad gjorde kvinnorna när männen målade damporträtt?

Nyare inlägg
Äldre inlägg