Välj en sida

Det var en bra kväll igår. Först vernissage på Sinne. Det var en spännande utställning och vad jag förstått ska den spegla livet, kulturen, klimatet i Helsingfors just nu. Jag gjorde min egen tolkning och fick ihop det rätt bra tycker jag själv. Vi drack det obligatoriska vernissagevinet och det fanns en frestande buffé. Men för en gångs skull bröt jag mitt mönster som den hungrige som roffar åt mig mat eftersom jag kom dit proppmätt.

Watch movie online John Wick: Chapter 2 (2017)

Sen bar det av till FM i fyrverkeri. En helt ny tävling för mig och min spontana reaktion var ”men alla pengarna och miljön då!?” men jag bet ihop och gick dit. Det var hur fint som helst. Men det finaste igår var ändå att Helsingfors som vanligt bjöd på spontana möten och upptåg. Man träffar oftast på goda vänner, nya vänner, vänner från förr, nya bekanta och framtida vänner. Trivs nästan lite för bra och behöver nog planera in helg i Stockholm snarast.

Nu har jag dejt med Dagmar Ruin. Vi har haft en paus från varandra pga av komplikationer i vår relation och ska idag mötas med nya krafter. Vi behöver hitta tillbaka till den där kärleken som uppstod då i somras.

Nyare inlägg
Äldre inlägg