Välj en sida

inesrelease 11

I fredags firades min bok om inbördeskriget på Arbis bibliotek i Helsingfors. Genom hela arbetet med Projekt Ines har jag haft bokutgivningsfesten som målbild. För mitt inre har jag sett mig själv stå med min bok i handen och i ögonvrån har jag sett en drös med glada människor som firar tillsammans med mig. I fredags kom ÄNTLIGEN den dagen. Bilden ovan har tagits av en bästis sekunderna innan Jenny Kajanus började intervjua mig. Jag ser så sjukt nöjd och glad ut på alla bilderna som finns från den här festen.

https://instagram.com/p/9d_v4MMmeu/?taken-by=schildtssoderstroms

Jag vaknade ovanligt tidigt på morgonen innan festen och hade en sådan där Fucking Åmål-känsla då Agnes mamma ordnat födelsedagskalas åt sin dotter och de sitter och väntar på att kompisarna ska dyka upp. Men ingen kommer. Lyckligtvis gick det inte alls så för Projekt Ines i fredags. Det kom precis passligt med folk och alla var glada!

inesrelease 10inesrelease 8 inesrelease 6 inesrelease 5 Inesrelease

12208072_10154273348530110_224772251_n   inesrelease 12inesrelease 15 inesrelease 14 inesrelease 13

inesrelease 19

Efter Inesreleasen begav sig ett gäng ut i Helsingforsnatten. På småtimmarna spelades det luftgitarr till Cats on fire medan min bror (på bilden nedan) i sin coola tillbakalutad pose tittade på.

ines efterfest

Sedan blev det lördag. Då fanns det intervjuer med mig om Projekt Ines i Hbl och Västis. Det är intressant att se vad andra väljer att lyfta fram av allt det man säger under en intervju. Gillade att fotografen tog en sådan maktbild på mig.

västis ines

På lördag kväll samlade jag ett gäng med vänner och familj i Helsingfors. Vi förfestade på hotellrummet och åt sedan middag på restaurang Maxill.

ines vip 4inesfest vip ines vip 3 ines vip 2

På söndagen var jag glad, lättad, varm i hjärtat och ganska omtumlad. Denna måndagskväll känner jag mig mycket avslappad. Jag höll ju på att spricka av spänning dagarna innan boken kom ut. Har haft sjukt kul sen jag fick hålla boken i min hand men det har varit intensivt. Men det är faktiskt ganska skönt att ha den här första fasen bakom mig. Nu ser jag fram emot Bokkalaset i Ekenäs som äger rum nu inkommande helg. 6 november kl.11 uppträder jag på en lunchtillställning tillsammans med Sture Lindholm. Janina Orlov intervjuar oss.

Hör ni köp boken tycker jag! Det är väldigt roligt för hittills har jag mest bara fått positiv respons.  På sets.fi finns Projekt Ines just nu för 20% rabatt om ni skriver in rabattkoden ines när ni beställer. 

Nyare inlägg
Äldre inlägg