Välj en sida

Jullovet 2015 kom, jag släppte tagit om allt som hade med min bokutgivningshöst att göra och med det kom den där post-utgivningsfasen som jag hört om. För min del handlar det inte om att jag är tom på idéer utan snarare att jag känner mig energilös. I mitt arbete som lärare däremot är allt som vanligt. I klassrummet är jag engagerad och har energi. Men allt som har med mitt nya författarliv att göra gör mig helt matt. Kontrasten mellan att vara engagerad lärare och energilös debutant är märklig. Å ena sidan snabbtänkt och aktiv, å andra sidan långsam och inaktiv. Tack vare eleverna som alltid räknar med mig som lärare går det inte att tappa fart i skolan. Långsam lärare är en omöjlig ekvation.

Hela januari har gått åt till att samla nya krafter att göra något av de initiativ som kommit till mig, svara på mejl jag fått, konkretisera mina egna diffusa idéer. Känner ändå en tillit till att jag kommer tänka klarare så småningom och orka mer. Kanske är även februari en vilomånad. Vi får se.

Jag gör dock gärna författarframträdanden om innehållet i min bok Projekt Ines och/eller om arbetsprocessen. Det är bara att höra av sig till mig och föreslå.Movie Rings (2017)

Nyare inlägg
Äldre inlägg